Vauriokorjaus ja vahinkotarkastus Uusikaupunki

InCar – Suomen vaivattomin vauriokorjaamoketju

 

Sattuiko vahinko ja tuliko peltiin kolhu? Uudenkaupungin Huoltokeskus Oy on täyden palvelun vauriokorjaamo.  Kuulumme InCar-vauriokorjaamoketjuun – meillä korjaat autosi pelti- ja kolarivauriot kuntoon vaivattomasti ja nopeasti. Ei ole merkitystä minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai mitä autoa ajat, olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden ja automerkkien vauriokorjaamo. Työskentelemme aina valmistajien ohjeita noudattaen ja käytössämme ovat nykyaikaiset ja laadukkaat laitteet sekä varusteet. Automaalaukset teetämme alihankintana Uudenkaupungin Automaalamossa -TJJ Carcolorissa, jossa työskentelee vuosikymmenien työkokemuksen omaava henkilökunta. Meillä autosi ulkonäkö, turvallisuus ja arvo säilyvät ennallaan myös kolarikorjauksen jälkeen.

Vakuutusyhtiöiden valtuuttama vauriokorjaamo

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden valtuuttama vauriokorjaamo. Vakuutusyhtiöiden laskuun tehtävät korjaukset alkavat vahinkotarkastuksella, jossa kartoitamme autosi vauriot. Vahinkotarkastuksessa selvitämme mitä pitää korjata, kuinka kauan korjaus kestää ja mitkä ovat sen kustannukset. Korjaamomme aukioloaikoina pyrimme tekemään vahinkotarkastukset ilman aikaa varaamatta, mutta voit myös varata ajan etukäteen.

Ota yhteyttä ja varaa aika

Vuokraa auto huoltosi ajaksi!

Tarjoamme asiakkaillemme sijaisautopalvelun, eli halutessasi voit vuokrata auton käyttöösi huollon ajaksi. Voit valita omaan tilanteeseesi parhaiten sopivan sijaisauton.

Meiltä myös hinauspalvelu

Soita ja varaa aika kolarikorjaukseen numerosta 028 426 023

Ota yhteyttä!