Määräaikaishuolto

Uudenkaupungin Huoltokeskus Oy:ltä määräaikaishuollot kaikille automerkeille

 

Bosch Car Service -korjaamomme huoltaa autosi aina autonvalmistajien antamien huolto-ohjeiden mukaan. Näin autossasi säilyy autonvalmistajan myöntämä takuu. Tarjoamme varteenotettavan vaihtoehdon merkkikorjaamoille, olipa autosi sitten takuuikäinen tai vanhempi. Olemme monimerkkikorjaamo, joten pystymme huoltamaan ja korjaamaan kaikki automerkit. Saat meiltä niin määräaikaishuollot kuin vuosihuollot tilanteen mukaan.

Miksi määräaikais- tai vuosihuolto kannattaa tehdä?

Määräaikaishuolto kannattaa tehdä säännöllisesti. Jos kyseessä on uudehko menopeli, huolto-ohjelman noudattaminen on ehto takuun säilyttämiselle. Säännöllinen vuosihuolto varmistaa, että kaikki on kunnossa turvallista ajoa varten. 

  • Takuun säilyminen
  • Vaikutus polttoainekulutukseen
  • Ympäristöystävällisempää ajoa
  • Isompien vikojen havaitseminen ajoissa
  • Varmista turvallinen ajo
Tule käymään tai kysy lisää

Saat meiltä määräaikaiskatsastukset ja vuosihuollot edullisesti!

Määräaikaishuoltomme on suunniteltu varmistamaan autosi moitteeton toiminta ja ehkäisemään mahdollisia vikoja ja kulumista. Määräaikaishuollossamme tarkistetaan ja vaihdetaan tarvittaessa öljyt, suodattimet, sytytystulpat ja muut kuluvat osat, samalla kun tarkastetaan jarrut, jousitus, sähköjärjestelmä ja muut tärkeät komponentit. Säännöllinen määräaikaishuolto auttaa pitämään autosi tehokkaana, luotettavana ja turvallisena. Lisäksi se voi auttaa säilyttämään auton takuun voimassa. 

 

Meiltä saat määräaikais- ja vuosihuollot kohtuuhintaan.

Varaa huolto Tarkemmat yhteystietomme

Pyydä huoltotarjous

Huollon tarve

Yhteystietosi

puhelimitse
sähköpostitse

Huoltomme palvelee maanantaista torstaihin klo 08:00–17:00

perjantaisin klo 08.00–16:00

Varaa huolto