Hinauspalvelut Uudestakaupungista

Uudenkaupungin Huoltokeskus Oy (Teboil Uusikaupunki) hoitaa hinaukset tuossa tuokiossa


Jättikö auto tien varteen tai hyytyikö akku? Ei hätää, Uudenkaupungin Huoltokeskus Oy auttaa! Hinauspalvelumme toimii Uudessakaupungissa ja muualla Varsinais-Suomessa. Tarjoamme nopean ja sujuvan hinauksen tai apukäynnistyksen kaikille henkilöautoille ja pienemmille pakettiautoille. Toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa, joten voimme laskuttaa vakuutusyhtiöitä suoraan niissä tapauksissa kun hinaus tai tiepalvelu kuuluu vakuutuksesta korvattavaksi.
Voit tarvittaessa hyödyntää kattavia autokorjaamopalveluitamme tai vauriokorjaamoamme.

Nopeana apunasi tien päällä!

Hinauspalvelu: Tarjoamme nopeaa ja ammattitaitoista hinauspalvelua kaikille henkilöautoille ja pienemmille pakettiautoille. Olipa autosi jättänyt sinut tielle tai tarvitset sen kuljetettavaksi toiseen paikkaan, meiltä löydät avun.


Apukäynnistys: Akun tyhjentyessä saatat tarvita apukäynnistystä. Meillä on tarvittavat työkalut ja taidot auttaaksemme sinua saamaan autosi jälleen käyntiin nopeasti.

 

Polttoaineen lisäys: Joskus voi käydä niin, että matka tankkauspisteellemme onkin yllättävän pitkä. Voimme tarvittaessa tuoda polttoainetta janoiselle.

Soita hinaus!

Auto romuttamolle?

Teemme myös kiireettömiä romuautojen siirtoja. Jos sinulla on vanha tai romuttamiskuntoon päässyt auto, joka tarvitsee siirtoa pois tieltä tai kuljetusta suoraan romuttamolle, olethan meihin yhteydessä. Huolehdimme, että romuauto siirretään asianmukaisesti määränpäähänsä.

 

Samoin onnettomuustilanteissa tai vikatilanteissa voimme kuljettaa autosi korjaamolle.  Huolehdimme autostasi ammattitaidolla ja varmistamme sen turvallisen kuljetuksen määränpäähän.

Yhteistyö vakuutusyhtiön kanssa tuo sujuvuutta

Yhteistyömme vakuutusyhtiöiden kanssa tarkoittaa, että voimme laskuttaa vakuutusyhtiöitä suoraan niissä tapauksissa, joissa hinaus- tai tiepalvelu kuuluu vakuutuksesta korvattavaksi. Saat palvelumme entistäkin vaivattomampana, kun voit luottaa siihen, että palvelumme on kattavasti korvattu vakuutuksesi kautta.

 

Tarkemmat yhteystietomme

Tilaa hinauspalvelumme numerosta 0447 470 555

Ota yhteyttä!