Ilmastointihuolto

Uudenkaupungin Huoltokeskus Oy:ltä ilmastointihuollot ammattitaidolla!

 

Meiltä saat autosi ilmastointihuollon nopeasti ja helposti. Pystymme huoltamaan myös autot joiden kylmäaineena on käytetty R1234yf. Auton ilmastointihuollosta kannattaa huolehtia säännöllisesti. Uudenkin auton ilmastointijärjestelmästä vuotaa kylmäainetta, vaikka järjestelmä on ehjä. Mikäli kylmäainemäärä vähenee liikaa, on riskinä kompressorin rikkoutuminen.

Varaa aika ilmastointihuoltoomme1

Ilmastointihuollossa ilmastointijärjestelmästä poistetaan kylmäaine. Tämän jälkeen tehdään vuototestaus. Siinä tutkitaan, pysyykö järjestelmässä alipaine. Paineen nousu kertoo vuodosta. Tämän jälkeen ilmastointijärjestelmä täytetään uudelleen kylmäaineella ja lisätään uusi kompressoriöljy.

 

Ilmastointilaitteiden huolto- ja korjaustoiminta on luvanvaraista toimintaa, jota valvoo Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes). Se myös vaatii kouluttamaan ilmastointilaitteiden huolto- ja korjaamohenkilökunnan hyväksymällään tavalla. Tarjoamme laadukasta ilmastointihuoltoa vuosien kokemuksella. Käytössämme olevat laitteet ja aineet ovat laadukkaita ja henkilökuntamme koulutettua ja osaavaa.

Lue myös autolämmittimistä Varaa huolto Pyydä huoltotarjous »