Autolämmittimet, asennus, huolto ja korjaus

Uudenkaupungin Huoltokeskus asentaa, huoltaa ja korjaa Webasto- ja Defa-autolämmittimet


Meiltä saat Webasto- ja Defa-autolämmittimien asennukset, huollot ja korjaukset ammattitaidolla.

Webasto-autonlämmitys on enemmän kuin pelkkää lämpöä!

Lunta, räntää, pakkasta – säätila voi tuhota monen talviautoilijan hyvän mielen. Toisten kamppaillessa talvea vastaan jääraapalla ja lumiharjalla rentoutuvat toiset nauttien mukavan lämpimästä autosta. Kiitos Webasto-autonlämmittimen. Kun haluat lisää mukavuutta, lämpimän moottorin heti startista, vähemmän päästöjä, parempaa sisäilmastoa ja liikenneturvallisuutta, on Webasto-autonlämmitin oikea ratkaisu. Webasto-autolämmittimet ovat polttoainekäyttöisiä, joten lämmin auto on vain napin painalluksen päässä, paikasta riippumatta!

DEFA WarmUp – 100 % enemmän mukavuutta, 33 % vähemmän haitallisia päästöjä

DEFA WarmUp -autonlämmitysjärjestelmä sisältää moottorinlämmittimen, joka esilämmittää autosi moottorin ja varmistaa näin sujuvan lähdön lämpötilasta riippumatta. Sisälämmitin takaa mukavan aloituksen matkaasi ja pitää ikkunat jäättöminä ja kirkkaina. Autosi akku ei pidä kylmästä mutta älykkäällä akkulaturilla pidät huolen että akkusi on aina täyteen ladattu. Muista, että jo kymmenen lämpöastetta on raja kylmäkäynnistykselle.

 

Webasto- ja Defa-lämmittimet ovat tunnettuja toimintavarmuudestaan, mutta iän ja käyttötuntien vaikutuksesta laitteet vaativat huoltoa ja korjausta. Teemme huollot ja vikakorjaukset asiantuntevasti ja ammattitaidolla. Näin lisälämmitin palvelee sinua jokaisena tulevana pakkasaamuna. Kauttamme saat kaikki yleisimmät autolämmitinhuollot ja -korjaukset sekä tarvikkeet ja varaosat Webasto- ja Defa-lämmittimiin.

Varaa huolto Pyydä huoltotarjous » Tutustu myös ilmastointihuoltoon

Tilaa autolämmittimet asiantuntijalta

Kaikki yhteystietomme