Tuulilasin korjaus ja vaihto Uudessakaupungissa

Varaa aika korjaukseen tai vaihtoon

Uudenkaupungin Huoltokeskus Oy (Teboil Uusikaupunki) korjaa ja vaihtaa autosi tuulilasit ammattitaidolla. Tarkistamme autosi lasin kunnon ja kerromme riittääkö korjaus vai vaaditaanko vaihto. Olemme myös vakuutusyhtiöiden korjaamokumppani, joten jos sinulla on lasivakuutus maksat vaihdosta vain omavastuun.
Kuulumme Pilkington-tuulilasiketjuun.

Korjaus

Mikäli särö on pieni, niitä ei ole useita sarjassa tai ne eivät sijaitse lähellä reunaa, riittää usein pelkkä tuulilasin korjaus. Älä päästä halkeamaa kuitenkaan leviämään, vaan suojaa iskemäkohta läpinäkyvällä teipillä ja aja suoraan liikkeeseemme, kun olet huomannut särön. Huomioi talvella lämpötilan vaihtelut, sillä ne voivat edesauttaa halkeaman etenemistä. Mikäli halkeama pääsee etenemään, pienentää se korjausmahdollisuutta.

Tuulilasin korjauksessa käytämme juoksevaa hartsia. Se injektoidaan halkeamakohtaan, jonka jälkeen se kovetetaan käyttämällä UV-valoa. Kun korjaus tehdään oikein ammattilaistemme toimesta, tulee aikaisemmasta vauriosta lähes huomaamaton. Korjaus ei ole iso operaatio ja mikäli sinulla on tuulilasivakuutus niin vakuutusyhtiö maksaa sen. Tarkista siis vakuutusyhtiöltäsi vakuutuksesi kattavuus.

 

Tuulilasin vaihto

Teemme tuulilasin vaihdot ja korjaukset kaikkiin henkilö-, paketti- ja matkailuautoihin. Olemme valtuutettu Pilkington-piste ja toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa. Meillä onnistuu myös tutka- ja kameralaitteiden kalibrointi tuulilasin vaihdon jälkeen. Jos sinulla on tuulilasivakuutus et maksa korjauksesta mitään ja vaihdosta ainoastaan omavastuun.

 

Tuulilasikameran kalibrointi

Jos autosi tuulilasissa on tutka- tai kameralaite, me huolehdimme myös sen kalibroinnista tuulilasin vaihdon jälkeen. Tuulilasikameran kalibrointi on tärkeää, jotta auton turvajärjestelmät toimivat jatkossakin luotettavasti. 

Entä mitä tuulilasin kalibrointi maksaa? Jos vakuutuksesi kattaa tuulilasivauriot, kalibrointi kuuluu vakuutukseen, ja maksat vain omavastuun. Mikäli maksat tuulilasin vaihdon itse, kalibroinnin hinta riippuu tuulilasin toiminnoista ja autonvalmistajan ohjeista.

Vaihto uuteen tuulilasiin

Mikäli säröt ovat kooltaan suuria, niitä on useita sarjassa tai ne sijaitsevat lähellä lasin reunaa, voi koko tuulilasin vaihto olla tarpeellinen. Uudenkaupungin Huoltokeskukselta saat täyden palvelun asennuksen, joka takaa kaikkien teknisten ominaisuuksien toimivuuden.

Nykyaikaiset lasit ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan hyvin kehittyneitä. Meiltä saat tuulilasin, joka on yhteen sopiva uusimpien ominaisuuksien kanssa kuten:

  • Lämmitys
  • Lämpösäteilyä heijastava tai absorboiva solar-pinnoitus
  • Sadetunnistin
  • Kamera
  • Liikennemerkkien tunnistus
  • Valotunnistin
  • Kosteustunnistin
  • HUD-näyttö
Kysy lisää

Tule suoraan paikan päälle tai varaa aika numerosta 028 426 023

Ota yhteyttä!