Korjaus & huolto

Ammattitaitoinen autokorjaamo ja -huolto Uudessakaupungissa

 

Kun etsit luotettavaa autokorjaamoa ja -huoltoa Uudessakaupungissa, olethan meihin yhteydessä! Uudenkaupungin Huoltokeskus Oy tarjoaa laajan valikoiman palveluita autosi tarpeisiin. Kuulumme valtakunnalliseen Bosch Car Service -korjaamoketjuun – huollamme kaikki automerkit takuut säilyttäen.

Nyt kaikki tarvittava samasta paikkaa!

Autokorjaamo

Uudenkaupungin Huoltokeskus Oy tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista korjauspalvelua kaikille automerkeille. Olipa kyseessä moottorin vianmääritys, jarrujen huolto tai alustan säätö, kokenut tiimimme hoitaa tehtävän nopeasti.

Määräaikaishuolto

Pidä autosi moottori kunnossa säännöllisellä määräaikaishuollolla. Asiantuntevat asentajamme suorittavat huollot valmistajan suositusten mukaisesti hyödyntäen laadukkaita varaosia

Jakohihnan vaihto

Jakohihnan vaihto on tärkeä osa auton kunnossapitoa. Ammattitaitoiset mekaanikkomme vaihtavat jakohihnan nopeasti ja huolellisesti, jotta ajoneuvosi moottori toimii luotettavasti jatkossakin. 

Ilmastointihuolto

Säilytä autosi ilmastointijärjestelmän tehokkuus ilmastointihuoltomme avulla. Huoltomme sisältää järjestelmän tarkastuksen, puhdistuksen ja tarvittaessa kylmäaineen täytön.

Katsastukseen

Haluatko varmistaa, että autosi läpäisee katsastuksen sujuvasti? Tarjoamme katsastushuoltopalvelut, korjaukset ja testaukset, jotka auttavat sinua saamaan autostasi katsastusvalmiin.

Autolämmittimet

Kylmät talvipäivät eivät ole ongelma, kun apuna on tehokas autolämmitin. Asennamme ja huollamme autolämmittimet, jotka pitävät autosi lämpimänä ja käynnistysvalmiina talvipakkasilla.

Tervetuloa autohuoltoomme!

Olipa kyseessä sitten määräaikaishuolto, jakohihnan vaihto, ilmastointihuolto, katsastushuolto, korjaus ja testaus tai autolämmittimet, Uudenkaupungin Huoltokeskus Oy:n  ammattitaitoinen tiimi auttaa.  Tervetuloa!

Tule käymään tai kysy lisää Tutustu myös määräaikaishuoltoon