Katsastushuolto

Uudenkaupungin Huoltokeskus Oy toteuttaa katsastushuollot nopeasti

 

Teemme katsastushuollot, -testaukset ja -korjaukset vuosien kokemuksella. Tarkastamme auton kunnon ja käymme läpi ennakoivasti katsastuksessa tarkastettavat kohdat. Näin mahdolliset viat on helppo korjata jo ennen katsastukseen menoa. Teemme lisäksi päästömittaukset ja OBD-tarkastukset. Tarvittaessa teemme säätöä tai poistamme vikakoodit ennen todistuksen kirjoittamista. Voit myös tuoda autosi katsastuskorjaukseen jo todetun vikalistan kanssa.

Miksi auto kannattaa huoltaa ennen katsastusta?

Ennen varsinaista katsastusta auton huoltaminen on erittäin tärkeää ja hyödyllistä monellakin tavalla. Huoltomme varmistaa, että autossasi ei ole piileviä vikoja tai teknisiä ongelmia, jotka voisivat aiheuttaa hylkäämisen katsastuksessa. Säännöllinen huolto auttaa ennaltaehkäisemään mahdollisia vaurioita ja kulumista, mikä voi säästää sinulle merkittäviä korjauskustannuksia ja aikaa tulevaisuudessa.

 

Ammattitaitoinen huoltotiimimme käy läpi tärkeitä osia, kuten jarrut, valot, renkaat ja ohjausjärjestelmän. Näin varmistetaan, että ne toimivat asianmukaisesti ja täyttävät katsastuksen vaatimukset. Lisäksi huollossamme tarkistetaan ja vaihdetaan tarvittaessa öljyt, suodattimet ja muut kuluvat osat, mikä parantaa auton suorituskykyä ja luotettavuutta.

 

Saat meiltä määräaikaiskatsastukset ja vuosihuollot edullisesti!

Varaa huolto Pyydä huoltotarjous »