Huoltoasema Uusikaupunki

Täyden palvelun huoltoasemalla palvelu pelaa

 

Kun tarvitset tankkausta itsellesi tai autoosi Teboil Uusikaupunki (Uudenkaupungin Huoltokeskus Oy) palvelee monipuolisesti! Tankkaa tankki täyteen tai tilaa polttoaineet suoraan pihaasi! Voit tilata meiltä myös polttoöljyä lämmitykseen.  Toimimme myös alueellisena voiteluainetukkuna.

 

Huoltoasemaltamme löydät myös autohoitotarvikkeet. Kurkkaa myös autopesulapalvelumme

Myymälästä tarvikkeet – kahviosta pientä purtavaa taukoon!

Kahvion puolella voit nauttia kupin höyryävää kahvia tai teetä. Seuraksi kelpaa varmasti herkullinen pulla tai makoisa sämpylä. Meiltä saat myös Mr. Paninit sekä Kivikylän pikkusuolaisia vaikkapa matkaevääksi mukaan napattuna. 

 

Vietä ansaittu tauko Uudenkaupungin sydämessä!

Polttoainetta vailla? Kysy päivän hinta ja tee tilaus!

Soita 02 842 6000

Toimitamme kevyttä Motor-polttoöljyä ajoneuvoihin, aluksiin, maatalouteen, talojen ja kiinteistöjen lämmitykseen sekä teollisuuden energiatarpeisiin. Teboil Motor/Lämmitys kevytpolttoöljy on rikitön kevyt polttoöljy, joka sopii niin kone- kuin lämmityskäyttöön. Tuotetta on saatavana kesä- ja talvilaatuisena.

Öljytukustamme voiteluaineet kaikkiin koneisiin ja kohteisiin!

Toimimme länsirannikon Teboil-voiteluainetukkuna. Varastossamme on laaja valikoima voiteluaineita litran pullosta aina 200 litran tynnyreihin saakka. Meiltä saat toimitukset perille tai varastostamme noudettuna aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Katso voiteluainesuositukset